eur:
393.96
usd:
364.65
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Budapesti Honvéd Sportegyesület új vezérkara
Nyitókép: Forrás: Facebook

Honvéd: Simicskó István újra bizalmat kapott

Az elnök mellett Gergely István maradt a sportegyesület ügyvezető elnöke, az elnökségben helyett kapott a párbajtőr-világbajnok Siklósi Gergely.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület (BHSE) tisztújító küldöttgyűlése újabb négy évre Simicskó Istvánt választotta meg a klub elnökének, Gergely Istvánt pedig ügyvezető elnöknek.

A BHSE tájékoztatása szerint a tisztújítást online rendezték meg, és azon a szavazásra jogosult 68 küldött közül 60 vett részt.

"A küldöttek Dr. Simicskó István elnököt immáron harmadik alkalommal választották meg a Budapesti Honvéd Sportegyesület elnökének" – áll a közleményben, mely azt is kiemelte, hogy a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó Gergely Istvánt is megerősítették ügyvezetői tisztségében.

Az eddigi elnökség tagjai közül Simóka Kálmánné, Nébald György, Nemeskéri Zoltán és Virágh István nem kívánt élni az újraválasztás lehetőségével.

Az új elnökség – melynek tagja lett többek között Siklósi Gergely világbajnok és világranglista-vezető párbajtőröző is – rögtön megtartotta első ülését, melyen a tagok Farkas Lászlót újra megválasztották ügyvezető elnökhelyettesnek.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×