eur:
394.29
usd:
369.89
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Zsóri Dániel, az év legszebb góljáért járó, idén tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjjal kitüntetett labdarúgó a hazaérkezése után tartott sajtótájékoztató után a vecsési Airport Hotel Budapest szálloda előtt 2019. szeptember 24-én. A MOL Fehérvár FC futballistája a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) milánói gáláján vette át az elismerést szeptember 23-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Puskás-díjas játékosra sem számíthat Gera Zoltán

Zsóri Dániel, a Budafok futballistája is kénytelen kihagyni a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságot.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint a 2019-ben Puskás-díjas támadó a magyar csapat vasárnapi edzésén szenvedett olyan sérülést, amely után kiderült, nem vehet részt a tornán. Zsóri helyére Bíró Bence, az MTK futballistája csatlakozik a Telkiben készülő kerethez.

Nincs könnyű helyzetben Gera Zoltán, az U21-es gárda szövetségi edzője, akinek sérülések, illetve a koronavírus-járvány miatt

korábban már hét játékosáról kellett lemondania.

A korosztályos kontinensviadal csoportkörét most szerda és jövő hét szerda között rendezik, a kieséses szakasz pedig május 31. és június 6. között lesz. A négy csoportból az első két-két helyezett jut a negyeddöntőbe. Magyarországon Gyirmót, Székesfehérvár, Szombathely és a kispesti Bozsik Aréna lesz a helyszín, míg Szlovéniában Celje, Koper, Maribor és Ljubljana, a finálét a szlovén fővárosban rendezik. A magyarok szerdán a németek ellen kezdenek Székesfehérváron, szombaton a Bozsik Arénában találkoznak a románokkal, jövő kedden pedig Székesfehérváron zárják a csoportkört a hollandokkal.

Címlapról ajánljuk
Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Dobrev Klára az Arénában az EP-választás tétjéről és Magyar Péterről

Június 9-én arról is döntünk az európai parlamenti választáson, hogy egy Európa nélküli víziót támogatunk, vagy éppen egy erősebb Európa-víziót – mondta Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök, a DK–MSZP–Párbeszéd európai parlamenti listavezetője. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az Európai Egyesült Államok előnyeiről, a Magyar Péter-jelenségről és az esetleges miniszterelnök-jelöltségéről is.

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×