eur:
392.67
usd:
365.91
bux:
66497.49
2024. április 26. péntek Ervin
Babos Tímea az orosz Anasztaszija Potapova ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság női egyesének második fordulójában Melbourne-ben 2021. február 10-én. Babos 2:6, 4:6 arányban kikapott.
Nyitókép: MTI/EPA/Jason O'Brien

A visszaút az előrelépést jelentette a Babos-Kugyermetova párosnak

Babos Tímea, oldalán az orosz Veronika Kugyermetovával elődöntőbe jutott az 1,835 millió dollár (567 millió forint) összdíjazású dubaji, keménypályás női tenisztornán.

Az ötödik helyen rangsorolt kettős a csütörtöki negyeddöntőben a második helyen kiemelt cseh Barbora Krejcikovával és Katerina Siniakovával mérkőzött meg. Az első játszmában 2:2 után Babosék brékhátrányba kerültek, amit azonnal visszavettek, újabb brékjükkel pedig 5:3-nál már elérhető közelségbe került számukra a szettelőny, és a lehetőséggel éltek is.

A második játszma még döcögősebben alakult, a cseh páros egy újabb brékkel 4:1-re meglépett, de Babosék számára volt visszaút. Kiegyenlítettek, majd 5:5-nél ők nyerték el riválisuk adogatógémjét, a sajátjukkal pedig befejezték az 1 óra 37 percig tartó meccset.

A magyar, orosz páros az elődöntőben a Ji-fan Hszü, Csao-hszüan Jang kínai kettőssel találkozik.

Eredmény, negyeddöntő

Babos Tímea, Veronika Kugyermetova (magyar, orosz, 5.)-Barbora Krejcikova, Katerina Siniakova (cseh, 2.) 6:3, 7:5

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×