eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Bozsik-stadion – Dernovics Tamás / magyarepitok.hu
Nyitókép: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Mégis a Honvéd játszhat először az új Bozsik Arénában

Az MTK-Ferencváros női labdarúgómeccs lett volna az első tesztmérkőzés, de aztán jött a változtatás ígérete.

A tabella második helyén álló MTK Hungária FC honlapjának szerdai beszámolója szerint a női NB I tavaszi első fordulójában látják vendégül a címvédő és listavezető FTC-Telekom együttesét. A találkozóra március 13-án 12.30 órától kerül sor.

A hírre reagálva a Budapest Honvéd vezetősége levelet írt a magyar szövetségnek (MLSZ) nyomatékosan kérve, hogy mivel a Bozsik Aréna a Honvéd hazai pályája lesz, ezért mindenképpen azt szeretné, hogy a klub valamely csapata szerepelhessen ott először.

"Ha a Honvéd bármelyik csapata nyitott arra, hogy ott játssza a tesztmérkőzést, akkor mi ezt örömmel fogadjuk, nyitottak vagyunk erre az elképzelésre, sőt, mi is azt szeretnénk, hogy kispesti csapat játssza az első meccset a Bozsik Arénában" - olvasható Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője válasza a kispesti együttes honlapján.

A tesztmérkőzésre az Európai Labdarúgó Szövetség előírásai miatt van szükség, mivel az új Bozsik Aréna is helyszíne lesz az idei, magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokságnak.

Bozsik-stadion – Dernovics Tamás / magyarepitok.hu
Bozsik-stadion – Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Az új stadion alapkövét 2019 márciusában tették le. A létesítmény az UEFA 4-es, valamint az MLSZ I. osztály A kategóriába került. A lelátórész 8200 néző befogadására alkalmas, a főépületet háromemeletesre tervezték, a korszerű pályavilágítási-rendszer pedig HD-minőségű közvetítéseket tesz lehetővé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×