eur:
390.19
usd:
364.21
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
A felcsúti David Vanecek (j) és a kisvárdai Slobodan Simovic a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Kisvárda Master Good - Puskás Akadémia FC mérkőzésen a kisvárdai Várkert Stadionban 2020. június 24-én.
Nyitókép: Czeglédi Zsolt

Nem ereszti a vírus a Kisvárda futballistáit

Újabb koronavírusos megbetegedések történtek a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda játékoskeretében és szakmai stábjában, a klub ennek ellenére nem kérte a szombati bajnoki mérkőzésének elhalasztását.

A Kisvárda labdarúgócsapatának honlapján olvasható beszámoló szerint Supka Attila vezetőedző, valamint segítői, Híres Gábor és Erős Gábor is megfertőződött, ezért ezen a héten egyszer sem tudtak edzést tartani a csapatnak.

"Szerencsére csak enyhébb tüneteik vannak, így bízunk a mielőbbi felépülésükben" – mondta Révész Attila sportigazgató.

Felvetődött, hogy halasztást kérnek, hiszen még nem tudják, hogyan fognak kiállni szombaton - tette hozzá. Bár ellenfelük, a Puskás Akadémia valószínűleg belement volt az időpontmódosításba, hiszen augusztusban a kisvárdaiak is méltányolták a felcsútiak halasztási kérelmét, végül úgy döntöttek, hogy lejátsszák a mérkőzést, mert rendkívül sűrű lesz a program a közeljövőben.

"Van olyan játékosunk, aki már visszatérőben van a betegségből, mások a héten betegedtek meg, de szerencsére nem egyszerre és tömegesen jelentkeztek a problémák" - magyarázta Révész.

Mint mondta, ezen a héten elmaradt a videoelemzés, nincsenek közös taktikai megbeszélések, ami alaposan megnehezítette a felkészülést, de azt tartották szem előtt, hogy minél kevesebb futballista tartózkodjon közösen a zárt légtérben.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×