eur:
394.4
usd:
363
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA által közreadott kép Erling Haalandról, a Borussia Dortmund (j) és Marquinhosról, a Paris Saint-Germain játékosáról az üres párizsi Parc des Princes stadionban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján 2020. március 11-én. A mérkőzést a tüdőgyulladást okozó koronavírus terjedése miatt biztonsági okokból zárt kapuk mögött rendezik.
Nyitókép: MTI/EPA/UEFA/Getty Images

Kidőlt a Dortmund sztárja, kiderült, meddig nem játszhat

A Borussia Dortmund a Lazio elleni döntetlennel már nyolcaddöntős a labdarúgó Bajnokok Ligájában, a német csapatnál azonban több a rossz, mint a jó hír a szerdai találkozó után.

A BL-meccs előtti utolsó edzésen szalagszakadást szenvedett Erling Haaland, akire idén már várhatóan nem számíthat a BVB.

"Erling január elejéig nem játszhat. Talán túl sok meccse volt"

- nyilatkozott Lucien Favre vezetőedző.

A norvég csatár kiesése érzékenyen érinti a Dortmundot, hiszen Haaland gyakorlatilag futószalagon termeli a gólokat, a BL-ben hat találattal vezeti a góllövőlistát, novemberben a legjobb 21 éven aluli, Európában játszó labdarúgónak választották (Golden Boy), a Bundesligában nyolc meccsen tízszer talált a hálóba.

Az 1-1-re végződött összecsapáson a németek szerint jogtalan 11-essel egyenlített a Lazio.

"Nem volt büntető, ez egyértelmű. Egy színház az egész" - háborgott Favre, Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója pedig azt kifogásolta, hogy a játékvezető nem kérte a videobíró segítségét.

A Lazio ellen megsérült Mats Hummels is, az első vizsgálatok szerint azonban a világbajnok védő állapota nem súlyos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mire lehet számítani a tőzsdéken?

Mire lehet számítani a tőzsdéken?

A határidős részvényindexek állása alapján esés jöhet az európai piacokon, a nemzetközi befektetők az amerikai jegybank kétnapos kamatdöntő ülésének kezdetére várnak. A legutóbbi inflációs számok arra késztethetik a központi bankot, hogy jelezzék: a kamatlábak a vártnál hosszabb ideig maradnak magasabbak. A piaci szereplők jelenleg 99%-os valószínűséget jósolnak arra, hogy a Fed ezen a héten változatlanul hagyja az irányadó kamatlábakat. Eközben jelentős lefordulást láthatunk a kriptodevizák piacán, nagy esésben van a bitcoin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×