eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A ferencvárosi Miha Blazic (b) és Cristiano Ronaldo, az olasz csapat játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Juventus mérkőzésen a Puskás Arénában 2020. november 4-én. A mérkőzést a Juventus 4-1-re megnyerte.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Rudolf Gergely a Ferencváros támadóiban és a Juventus tartalékos védelmében bízik

Bízik a Ferencváros támadóiban Rudolf Gergely, 28-szoros válogatott labdarúgó, aki szerint a magyar bajnokcsapat kedd este szoros mérkőzést is játszhat a Juventusszal a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.

Rudolf 2010 és 2012 között szerepelt a Serie A-ban, a Bari színeiben gólt is szerzett a torinói sztárcsapat otthonában.

"Az olasz bajnokság a legtaktikusabb Európában, a játékosok pedig fizikailag is maximálisan felkészültek. A Juventust igazi világsztárok alkotják, ráadásul egyre inkább kezd összeállni az együttes játéka" – mondta az M4 Sport Sporthíradó című műsorában Rudolf, aki a Debrecen színeiben maga is játszott a legrangosabb európai kupasorozatban.

Rudolf hozzátette,

bízik a Ferencváros támadóiban, ráadásul a Juventus védelméből több kulcsjátékos is hiányzik,

ezért reméli, hogy a magyar csapat képes lesz helyzeteket kialakítani, és egy jó mérkőzésen jó eredményt elérni.

"Azt gondolom, amit eddig a Ferencvárostól láttunk a Bajnokok Ligájában, hogy képes volt a mérkőzések egyes periódusaiban dominálni, az biztató a jövőre nézve" – fűzte hozzá.

A 21 órakor kezdődő zárt kapus összecsapás az M4 Sport élőben közvetíti

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×