eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kikapott a Manchester United Törökországban

Meglepetésre a Manchester United 2-1-re kikapott Törökországban, így nincs már hibátlan csapat a labdarúgó Bajnokok Ligája H csoportjában. A Lazio 1-1-es döntetlent ért el az F csoportban, a Zenit ellen, Szentpéterváron.

Az isztambuli együttes története első sikerét aratta a legrangosabb európai kupasorozat főtábláján. Az F csoportban az eddig hibátlan mérleggel álló Lazio ellen a Zenit megszerezte első pontját a csoportkörben.

A két mérkőzést percről percre tudósítottuk:

ISZTAMBUL: Bruno Fernandes előtt adódott az első helyzet, de rosszul találta el a labdát.

SZENTPÉTERVÁR: A Lazio természetesen a koronavírusus Ciro Immobile nélkül állt ki.

ISZTAMBUL Vezet a török bajnok, Demba Ba a saját térfeléről indulva egyedül vezette a labdát a De Geát helyettesítő Dean Henderson kapujára, és higgadtam a hálóba lőtt. Demba Ba szenegáli, hosszú pályafutása során játszott Angliában, a Newcastle United, a West Ham United és Chelsea színeiben. Istanbulspor–Manchester United 1-0.

SZENTPÉTERVÁR: Egy sárga lap jelentett eseményt eddig, a Zenit többet birtokolja a labdát, de csak a Lazio rúgott kapura.

SZENTPÉTERVÁR: Vezetnek az oroszok, Alekszandr Jerohin lőtte a gólt. Zenit–Lazio 1-0.

ISZTAMBUL: A 40. percben, egy Mata hibájából indult újabb török kontra után a bosnyák Edin Visca a hálóba lőtt. Istanbulspor–Manchester United 2-0.

ISZTAMBUL: Még a félidő vége előtt Luke Shaw beadása után Anthony Martial fejjel szépített. Ez volt a MU első, a kaput eltaláló labdája. Istanbulspor–Manchester United 2-1.

ISZTAMBUL: Kétségtelenül mezőnyfölényben játszik a Manchester United, de komoly helyzetet nem tudott kialakítani – s egyre fogy az idő. Már csak negyedóra van hátra.

SZENTPÉTERVÁR: Kevés eseményt, kevés helyzetet hoz a mérkőzés Észak Velencéjében, a Zenit továbbra is jobban áll.

SZENTPÉTERVÁR: Felipe Caicedo kiegyenlített, csapatának nagyon jól, a forduló előtt még pont nélküli oroszoknak nagyon rosszul jött a gól. Zenit–Lazio 1-1.

Vége mindkét mérkőzésnek:

Zenit–Lazio 1-1

Basaksehir–Manchester United 2-1

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×