eur:
393.3
usd:
367.97
bux:
66129.98
2024. április 24. szerda György
Amatőr próbálja ki a mászófalat a sportmászók olimpiai tesztversenyén a tokiói olimpia városi sportágainak otthont adó Aomi Parkban 2020. március 6-án. Az ötkarikás játékok szervezői kitartanak amellett, hogy az olimpia az eredeti terveknek megfelelően, július 24-én megkezdődik a tüdőgyulladást okozó új koronavírus-járvány ellenére is.

A Nagy Testvér a tokiói olimpián is figyelhet

Arcfelismerő program alkalmazását fontolgatják a jövő évre halasztott tokiói játékok szervezői, hogy így védekezzenek a koronavírus ellen.

Arcfelismerő-program alkalmazásának lehetőségét is vizsgálják a jövő évi tokiói olimpia szervezői a koronavírus-járvány elleni védekezésül.

A Nihon Keizai Shimbun üzleti újság információi szerint

a jelenlegi arcfelismerő-programokat tovább lehet fejleszteni úgy, hogy a testhőmérsékletet is jelezzék.

Emellett az újítás a fertőzés terjedésének nyomon követésében és ezáltal a kontaktszemélyek gyors kiszűrésében is a szervezők segítségére lehet.

A lap szerint ugyanakkor komoly adatvédelmi aggályokat is felvet a program alkalmazása. A szervezők azt vizsgálják, miként lehetne alkalmazni az olimpiai családhoz tartozó személyek, sportdiplomaták, szponzorok, vendégek esetében.

A jövő nyári játékokat július 23. és augusztus 8. között rendezik, a paralimpia időpontja pedig augusztus 24.–szeptember 5.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×