eur:
392.14
usd:
366.61
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Serge Gnabry, a Bayern München játékosa (j) csapattársával, Thomas Müllerrel, miután megszerezte csapata második gólját az Olympique Lyon ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának elődöntőjében Lisszabonban 2020. augusztus 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Miguel A. Lopes

Koronavírusos a friss BL-győztes

A Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München összes futballistáját letesztelik, az eredményeken múlik, le tudják-e játszani a szerdai Atlético Madrid elleni mérkőzést.

Serge Gnabry, a címvédő Bayern München egyik legjobbja elkapta a koronavírust, így biztosan nem játszhat az Atlético Madrid ellen szerdán, a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A bajor klub azt közölte, hogy a német válogatott támadó kedden délelőtt még társaival edzett, majd ezt követően pozitív lett a tesztje. A németek jelezték azt is, hogy Gnabry jól érzi magát és házi karanténba került, csapattársaira pedig szerda délelőtt újabb teszt vár.

A spanyolok elleni hazai mérkőzés elhalasztása egyelőre nem merült fel, a találkozó sorsa a Bayern-játékosok teszteredményeitől függ.

Az európai szövetség előírása szerint a meccseket le kell játszani, ha egy-egy csapat ki tud állítani 13 egészséges futballistát.

A 25 éves játékos alapember a münchenieknél, együttese eddigi mind a négy bajnokiján kezdőként lépett pályára és a német válogatottban is szerepelt a múlt keddi, Svájc elleni Nemzetek Ligája-meccsen.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×