eur:
394.77
usd:
365.84
bux:
65213.26
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Álvaro Morata szerezte a BL-idény első gólját

Alvaro Morata két góljával nyert a Juventus a BL-nyitányon Kijevben. A másik korai találkozón az FC Bruges meglepetésre 2-1-re győzött a Zenit otthonában.

Ukrajnában nézők előtt kezdődött a Dinamo Kijev–Juventus mérkőzés. Az olaszoknál sem Cristiano Ronaldo, sem Paolo Dybaléa se játszik.

A másik párban az orosz bajnok Zenit az FC Bruges-zsel mérkőzik.

KIJEV: Chiesa lövése jelentette az első eseményt, Buscsan bravúrral védett. Egy perccel később a kapus mellényúlt a labdának, de Chiellini fejéről a labda a kapu mellé szállt. A csapatkapitány az első negyedóra végén megsérült, átadta a karszalagot Bonuccinak, Demirel állt a helyére.

SZENTPÉTERVÁR: A Zenit fölényben játszik, de gól még nincs. A belgák keményen védekeznek, már két sárga lapot kaptak.

KIJEV: Kétségtelenül a Juve fölényét hozta az első játékrész, Kulusevski sarokkal kapuralövése különösen élményszámba ment, de egészen biztosan nem ez volt az ősz (de még csak akár a játéknap) legjobb első félideje. A Dinamo semmiféle veszélyt nem jelentett az olasz kapura.

SZENTPÉTERVÁR: A Zenit fölényben, de nem tudja feltörni a belgák védelmét. Nincs még meg az ősz első BL-gólja.

KIJEV: Álvaro Morata az idény első gólszerzője. Kulusevski lövését Buscsan még kiütötte, de a védőjéről leforduló spanyol öt méterről a kapuba végta a labdát. Dinamo Kijev–Juventus 0-1.

SZENTPÉTERVÁR: Szenved a Zenit támadásban, nem tud gólt szerezni.

KIJEV: A Juve uralja a játékot, a Dinamo nem tudott „sebességet” váltani. Az olaszokhoz beállt Dybala is.

SZENTPÉTERVÁR: Emmanuel Dennis góljával vezet a Bruges

SZENTPÉTERVÁR: Balszerencsés a belga csapat, öngóllal egyenlített a Zenit. A vendégek apai ágon magyar, egyébként amerikai válogatott kapusáról, Ethan Horvathról került a kapuba a labda.Zenit–FC Bruges 1-1.

KIJEV: Eldőlt a mérkőzés, a 84. percben Morata tökéletesen előzte meg a védőjét, s nagyszerű gólt fejelt Cuadrado hasonlóan példás beadásából. Dinamo Kijev–Juventus 0-2.

SZENTPÉTERVÁR: Mégis nyert az FC Bruges, az utolsó pillanatokban Charles De Ketelaere talált a kapuba. Zenit–FC Bruges 1-2.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×