eur:
394.18
usd:
369.51
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
A görög Sztefanosz Cicipasz az osztrák Dominic Thiem ellen játszik a pekingi tenisztorna döntőjében 2019. október 6-án. Thiem 3:6, 6:4, 6:1 arányban győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Hou Hvi Jung

Roland Garros - Kiesett a US Open-győztes osztrák Dominic Thiem

A harmadik helyen kiemelt 27 éves játékos a 12.-ként rangsorolt argentin Diego Schwartzmannal csapott össze kedden a legjobb nyolc között, és maratoni, 5 óra 8 perces csatában maradt alul.

A rendkívül színvonalas, izgalmas mérkőzés öt játszmája közül három is rövidítésben dőlt el, a döntő szettet pedig már a 28 esztendős dél-amerikai bírta jobban. Schwartzman pályafutása első Grand Slam-elődöntőjére készülhet, az ellenfele az olasz Jannik Sinner vagy a 12-szeres párizsi bajnok Rafael Nadal lesz. Érdekesség, hogy szeptemberben, a Roland Garrost megelőző római tornán az argentin - karrierje során először - legyőzte a spanyol salakkirályt.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×