eur:
392.27
usd:
366.87
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Lionel Messinek, a Barcelona játékosának (j) gratulál csapattársa, Luis Suárez, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában, az F csoportban játszott Barcelona - Borussia Dortmund mérkőzésen Barcelonában 2019. november 27-én.
Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Két tükörsima meccsen továbbjutott és egymás ellen játszik a Bayern és a Barcelona

A Bayern München 4-1-re verte a Chelsea-t (összesítésben 7-1), a Barcelona pedig 3-1-re nyert a Napoli ellen (összesítésben 4-2) a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A két továbbjutó egymás ellen játszik majd az elődöntőért a jövő héten.

MÜNCHEN. A Bayern kezdőcsapata: Neuer – Kimmich, Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Thiago – Gnabry, Müller, Perisic – Lewandowski. Chelsea: Caballero – Emerson Palmieri, Zouma, Christensen – James, Kovacic, Kanté – Barkley, Mount – Abraham, Hudson-Odoi.

BARCELONA: A katalánok tizenegye: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Sergi Roberto, Rakitic, De Jong – Messi, Suárez, Griezmann. Napoli: Ospina – Di Lorenzo, Koulibaly, Manolasz, Rui – Demme, Callejon, Fabian Ruiz – Zielinski, Insigne, Mertens

BARCELONA: Dries Mertens a második percben rosszul találta el a labdát, így a kapufára lőtt.

MÜNCHEN: Lewandowski ügyeskedése után Caballero elütötte, de a játékvezető lest ítélt. Ám a VAR felülbírálta, tizenegyes következett, amelyet Lewandowski értékesített. Bayern München–Chelsea 1-0, összesítésben 4-0.

BARCELONA: Nagy tusakodás a nápolyi tizenhatoson belül, de ez nem zavarta meg Clement Lenglet-t, hogy a kapuba fejeljen Ivan Rakitic szöglete után. Barcelona–Napoli 1-0, összesítésben 2-1.

BARCELONA: Nem nézünk nagyon izgalmas este elébe. Már a Camp Nouban is eldőlni látszik a továbbjutás. Messi kiváló egyéni akció után lőtte csapata második gólját. Barcelona–Napoli 2-0, összesítésben 3-1.

MÜNCHEN: A Bayern sem akar lemaraddni a katalánok mögött. Ivan Perisic lőtt a kapuba, Lewandowski ezúttal előkészített. Bayern München–Chelsea 2-0, összesítésben 5-0.

MÜNCHEN: Hudson-Odoi látványos gólt rúgott, de chelsea-s klubtársa, Tammy Abraham lesen volt az akció korábbi szakaszában.

BARCELONA: Suárez lövését Ospina még bravúrral kivédte, de Rakitic átemelte Messinek, aki megint zseniális volt. Mellel levette a labdát, aztán beemelte a labdát. Kicsi szépséghiba: picit kezezett.

MÜNCHEN: Tammy Abraham mégis szépített, három lépésről passzolt a kapuba Manuel Neuer nagy hibája után. Bayern München–Chelsea 2-1, összesítésben 5-1.

BARCELONA: Koulibaly teljesen nyilvánvalóan felrúgta Messit a saját tizenhatosán belül. Öt percig videóztak, aztán Luis Suárez berúgta a büntetőt. Barcelona–Napoli 3-0, összesítésben 4-1.

BARCELONA: Az első félidő hosszabbításának perceiben büntetőhöz jutott a Napoli is, Insigne belőtte. Barcelona–Napoli 3-1, összesítésben 4-2.

MÜNCHEN: Ahogyan a Camp Nouban, úgy Bajorországban is visszavett a hazai csapat. Davies azért elviharzott a balszélen, jól adott be, de Müller kihagyta a helyzetet.

MÜNCHEN: Coutinho látványos lövése alig kerülte el a Chelsea kapuját.

MÜNCHEN: Nem maradunk gól nélkül ebben a félidőben sem, Tolisso növelte a bajorok előnyét. Bayern München–Chelsea 3-1, összesítésben 6-1.

MÜNCHEN: Robert Lewandowski megszerezte az 53. gólját ebben a szezonban. A Bayern ismét kiüti a Chelsea-t. Bayern München–Chelsea 4-1, összesítésben 7-1.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×