eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Wolves nem játszott jól, csak továbbjutott

A Basel és a Wolverhampton biztosította utolsóként a helyét a labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjében.

A svájciak 3-0-s előnyről kezdtek az Eintracht Frankfurt ellen, így nem nagyon kellett izgulniuk amiatt, hogy egészen a 88. percig nem esett gól. Akkor Fabian Frei lőtt egyet, s így a Basel kettős győzelemmel ment tovább, következő ellenfele az ukrán Sahtar lesz augusztus 11-én, Gelsenkirchenben.

A Wolverhampton 1-1-ről kezdett az Olympiakosz Pireusz ellen. Már a 9. percben előnybe került Raul Jiménez tizenegyesével. Ez volt a „farkasok” 58. mérkőzése az idényben és a leggyorsabb gólja. A 28. percben a görögök Mohamed Mady Camara révén kiegyenlítettek, de a VAR érvénytelenítette a találatot, les miatt. Mivel több gól nem esett, az 1-0-vel a Wolves ment tovább, következő ellenfele Duisburgban a Sevilla lesz. A görögök jobban futballoztak, mint ellenfelük, de egyetlen védelmi hiba sokba került nekik.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×