eur:
389.69
usd:
363.49
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Barcelona, 2018. január 8.Philippe Coutinho brazil középpályás bemutatkozik új klubjánál, az FC Barcelonánál Barcelonában 2018. január 8-án. (MTI/EPA/Alejandro García)
Nyitókép: MTI/EPA/Alejandro García

Nagy kedvezménnyel küldheti el a brazil sztárt a Barcelona

Az FC Barcelonánál nem tartanak igényt Philippe Coutinho játékára, viszont eladása helyett továbbra is inkább kölcsönbe adnák a brazil válogatott futballistát.

A The Telegraph azt írta, hogy a 28 éves támadó középpályás neve megint szóba került az Arsenalnál, és lehet, hogy a londoniaknál köt ki, miután lejárt bérbe vételi szerződése a Bayern Münchennél, és a német bajnokcsapat vezetése nem kívánta megvásárolni őt a Barcelonától.

A katalán klub most azzal állt elő, hogy ha Coutinhót kölcsönveszik tőle, kész átvállalni egy részét heti fizetésének, amely 225 ezer euró.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×