eur:
393.84
usd:
367.93
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Az új Puskás Ferenc Stadion makettje az 500 nappal a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság nyitómérkőzése előtt tartott sajtótájékoztatón a stadion látogatóközpontjában 2019. január 29-én. A jövő évi kontinenstornának 12 város ad otthont. Budapesten három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Már fociznak az új Puskásban a stadion építői - képek

Minitornát rendeztek a gigaberuházásban közreműködők részvételével, Fürjes Balázs emelhetett trófeát először a magasba az új Puskásban.

Pénteken lejátszották az első labdarúgó tesztmérkőzéseket az új Puskás Arénában.

A stadion közösségi oldalának szombati beszámolója szerint a minitornán az építésben résztvevő szervezetek képviseltették magukat. A győztesnek járó serleget Fürjes Balázs, az építés irányításáért felelős kormánybiztos emelhette a magasba, miután munkaszervezete, a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. és a Nemzeti Sportközpontok közös csapata drámai végjátékban, büntetőkkel nyerte meg az elődöntőt és a döntőt is.

A minitornát több száz néző mellett a helyszínen tekintette meg Orbán Viktor miniszterelnök is.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Újabb magánnyugdíjpénztár szűnik meg Magyarországon – De ki járt jobban, aki maradt vagy aki kilépett?

Ismét mozgolódik a magán-nyugdíjpénztári piac, a meglévő négy szolgáltató száma lefeleződik: nyártól már csak a Budapest és a Horizont Magánnyugdíjpénztár marad. A számok azt mutatják, hogy magasabb összegre lett jogosult a megmaradt 51 ezer pénztári tag, mint az a több mint 3 millió, aki 13 éve a kilépés mellett döntött. Csakhogy a maradóknak is választaniuk kell, ha elérik a nyugdíjkorhatárt, és úgy tűnik, hacsak nem haladja meg jelentősen a pénztári járadék összege az állami nyugdíjat, érdemesebb inkább a visszalépés mellett dönteni. Mutatunk egy hüvelykujjszabályt, ami segíthet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×