eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rio de Janeiro,  2016. augusztus 10.Érdi Mária a Rio de Janeiró-i nyári olimpia női Laser Radial hajóosztályának harmadik futamában a Guanabara-öbölben 2016. augusztus 9-én. A 18 éves sportoló rajt-cél győzelmet aratott a 46 perces futam során. (MTI/EPA/Nic Bothma)
Nyitókép: MTI/EPA/Nic Bothma

Érdi Máriának ennyire ízlik az olimpia helyszíne

Japánban ötkarikás tesztverseny zajlik, a két nyitófutam közül az egyiket megnyerte, a másikon második lett.

Jól kezdte az olimpiai tesztversenyt Érdi Mária; Enosimában kezdetét vette a jövő évi olimpia tesztversenye.

Az ifjúsági világ- és Európa-bajnok magyar vitorlásversenyző az elmúlt időszakban az olimpia helyszínén készült, és úgy látszik, sikerült ráhangolódni a helyszínre. Az első napot ugyanis egy 1. és egy 2. helyezéssel zárta, így összetettben az élen áll a női Laser Radial hajóosztályban.

"Mindkét futamban jól elkaptam a rajtot, és a sebességgel sem volt gond. Az első és a második futamban is másodikként értem el az első bóját, a nyitófutamban pedig tudtam hajrázni" – összegzett Érdi Mária.

Az olimpiai tesztverseny 10 futamos lesz, és az éremfutammal zárul.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×