eur:
393.84
usd:
367.8
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Lionel Messi, az FC Barcelona játékosa ünnepli a Manchester United elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia

A bíróság szólt bele a spanyol futballba

Az illetékes madridi bíróság döntése szerint pénteken lehetnek, hétfőn viszont nem rendezhetők mérkőzések a spanyol labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában.

A pénteki határozat nyomán bizonyosnak látszik, hogy a jövő hét végén rajtoló La Liga augusztus 19-ére, hétfőre kiírt meccseit előbb, vagy szombaton, vagy vasárnap kell lejátszani, jóllehet az első három forduló találkozóinak időpontját már korábban rögzítették.

Az élvonalbeli küzdelmeket a jövő péntek este 21 órára kiírt Athletic Bilbao-FC Barcelona összecsapás nyitja.

A bírósági határozatot a spanyol futballszövetség üdvözölte, a liga azonban - főleg pénzügyi megfontolásokból, merthogy a négy napra széthúzott fordulók meccseiből többet tudott adni élőben a televízió, ennél fogva a bevételek is jócskán nőttek - rosszallással fogadta, s kilátásba helyezte, hogy fellebbez a verdikt ellen.

A La Ligában az utóbbi szezonokban rendre péntek és hétfő este között rendezték meg egy-egy forduló bajnokijait.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×