eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/Race1.net Hungary

Lángoló autóból mentették a magyar ralisokat a bátor nézők - fotó

A Veszprém-rali vasárnapi első gyorsaságiján, rali2 kategóriában baleset történt az egyik Honda a pályáról lecsúszva a fák közé hajtott, majd kigyulladt.

Az esetről az Origo azt írta, hogy Neukirchner András és Párdi Kata kocsija gyulladt ki. Azóta kiderült, hogy mi történt: a Race1.net Hungary oldalon az esetről először egy fénykép jelent meg egy felhívással, amelyben az életmentő szurkolókat keresték a család megbízásából, majd pedig miután jelentkeztek, kiderült az is, mi történt a baleset után.

A pilóta a becsapódás után, még önerőből kiszállt, de közvetlen az autó mellett esett össze és nem tudott segíteni társán. Ekkor értek oda az életmentő szurkolók és a navigátor segítségére siettek, miközben egyikük biztonságos távolságra vitte a pilótát, az autó ugyanis kigyulladt. A navigátor súlyos sérüléseket szenvedett, és beszorult az autóba, ami már lángokban állt, mire - drasztikus módszerekkel ugyan, de - a szurkolók kimentették a versenyzőt. Biztonságba helyezték, ápolták, hűtötték."

A portál úgy tudja, mindkettejüket végtagtörésekkel vitték kórházba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×