eur:
393.19
usd:
366.75
bux:
66831.15
2024. április 25. csütörtök Márk
A ferencvárosi Varga Dénes a férfi vízilabda ob I három győzelemig tartó fináléjának negyedik, Szolnoki Dózsa - FTC-PQS Waterpolo mérkőzésén a szolnoki Vízilabda Arénában 2018. május 23-án. A Szolnok 8-7-re legyőzte a vendég Ferencvárost, így kiegyenlítette a párharcot.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Felfüggesztették Varga Dénes játékjogát

A Magyar Vízilabda Szövetség fegyelmi bizottsága felfüggesztette Varga Dénesnek, a címvédő FTC csapatkapitányának játékjogát, aki így kihagyja az Eger elleni elődöntős párharc szerdai első mérkőzését.

A vlv.hu írása szerint az olimpiai bajnok szombaton az OSC Újbuda elleni rangadó utolsó negyedében a víz fölött megütötte Burián Gergelyt.

„Brutalitás megállapítása miatt rendeltem el fegyelmi eljárást, amely folyamatban van. A Ferencváros együttműködő, viszonylag gyors lefolyású eljárásra lehet számítani, tekintettel arra, hogy magát a tényt sem a Ferencváros, sem pedig játékosa nem vitatja. Borzasztóan sajnálják a történteket, a mérkőzés feszültségére hivatkoznak, ami természetesen nem lehet magyarázat” – idézte a honlap Deák Pétert, a szövetség fegyelmi bizottságának elnökét. Hozzátette, az ügyében várhatóan ezen a héten megszületik a döntés. Ennek részét képezi majd az esetleges eltiltás mértéke, a letöltésbe pedig beszámítják a most szerdai mérkőzést, amelyen semmiképpen nem szerepelhet Varga.

Az elődöntő az egyik fél hetedik pontjáig tart, de mivel a csapatok itt még magukkal viszik az egymás ellen játszott mérkőzések eredményeit, a zöld-fehérek 6–0-s előnnyel kezdik az összecsapást, így egy győzelemmel biztosíthatják helyüket a fináléban - írta a Nemzeti Sport Online.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×