eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Cristiano Ronaldo portugál csapatkapitány (k) elhagyja a pályát a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező B csoportjában játszott Portugália - Szerbia mérkőzésen Lisszabonban 2019. március 25-én.
Nyitókép: MTI/EPA/LUSA/Mario Cruz

Ezt mondta sérüléséről Cristiano Ronaldo

Második mérkőzésén is döntetlent játszott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a portugál labdarúgó-válogatott, amely Ukrajna után Szerbiával sem bírt otthon.

A portugálok gondjai a hetedik percben kezdődtek, amikor Dusan Tadics tizenegyesgóljával a szerbek megszerezték a vezetést. Az első félidő végén pedig megsérült Cristiano Ronaldo: egy sprint közben kapott a jobb combjának hátsó részéhez, majd a földre került. A csapatkapitányi szalagot levéve jelezte, hogy cserét kér. Helyére a 31. percben Pizzi állt be.

A klasszis valószínűleg combizomhúzódást szenvedett. Vizsgálatának eredményét még nem közölték, de a játékos a meccs után, a szurkolók megnyugtatására azt mondta: "Nem aggódok, ismerem a testem, két hét múlva jól leszek" - írta a Marca, felidézve, hogy a Juventus április 10-én az Ajax otthonában játszik Bajnokok Ligája-selejtezőt.

A portugálok játéka egyébként korántsem esett össze Ronaldo távozásától, és Danilo révén a 42. percben egyenlítettek, a végeredmény is ez maradt (1-1; további eredmények és állás itt). A csapat az Eb-selejtezőkön legközelebb szeptemberben lép pályára Szerbia vendégeként.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×