eur:
394.71
usd:
365.58
bux:
65142.45
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Bíró Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya magyaráz a játékosoknak a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság női tornájának csoportkörében Törökország ellen játszott mérkőzésen 2018. július 15-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy visszatérő a női pólóválogatottba

Bíró Attila szövetségi kapitány kihirdette a magyar női vízilabda-válogatott keretét a Hollandia elleni, jövő keddi világliga-selejtezőre, a névsorban a tavalyi Európa-bajnokság után ismét szerepel Parkes Rebecca.

"Bíztató, ahogy klubjában, az UVSE-ben a visszatérése után játszott, mind az Euroligában, mind a bajnokságban, de még látszik, hogy közel sincs százszázalékos állapotban" - mondtaa centerről a magyar szövetség honlapján az edző.

Bíró Attila hozzátette, Parkes - aki sérülés és műtét miatt hiányzott tavaly nyár óta - jó úton jár, és remélhetőleg márciusban ismét remek formában lesz.

"A frissesség, a motiváltság érződik rajta, a sorozatterhelést minden bizonnyal még nem bírná, de egy-egy világliga-meccsre már bevethetőnek gondolom. A keretbe meghívtam, aztán majd meglátjuk, kap-e szerepet az Európa-bajnok ellen" - fogalmazott.

A keret vasárnap találkozik, ezen a napon és hétfőn két edzéssel készül a keddi mérkőzésre, amely világliga- és Európa Kupa-selejtező is egyben. A zuglói Laky Károly Uszodában 18.30-kor kezdődő meccsre a szurkolók számára a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az Európa Kupa hatos döntőjét március 29-31. között Torinóban, a világliga nyolcas döntőjét június 4-9. között Budapesten rendezik.

A B csoport állása:

1. Olaszország 12, 2. Magyarország 8, 3. Hollandia 4, 4. Franciaország 0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×