eur:
395.3
usd:
372.25
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Várhidi Péter
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Várhidi Péter beperelte a mosonmagyaróvári futballklubot, és ez még nem minden

A kék-fehér klub egykori trénere fel is számoltatná a csapat mögötti vállalkozást. Az MLSZ a klub szerint a mosonmagyaróváriak mellett áll a pénzügyi vitaként indult konfliktusban.

Várhidi Péter, az NB II-es Mosonmagyaróvár korábbi vezetőedzője beperelte volt klubját, mert szerinte a klub elmaradt bérével tartozik neki. Ő és ügyvédje kezdeményezték a klubot működtető vállalkozás felszámolását is. A mosonmagyaróváriak elnöke, Drescher Ottó szerint mindent kifizettek a volt trénernek, amiben előzetesen megállapodtak - írja a Kisalföld.hu.

Várhidi Péter mintegy másfél évig volt az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője, 2017 nyarától tavaly október közepéig irányította a kék-fehér együttest. Ekkor azonban kenyértörésre került sor közte és a klub között és Várhidi távozott a Lajta partjáról.

"Magam sem tudom, szakmailag miért kerültem ellentétes álláspontra az elnök úrral, aki addig egyetértett velem. Én mindent megtettem a klubért, Mosonmagyaróvárért, de mégsem kellettem" - nyilatkozta korábban a Kisalföldnek a volt szövetségi kapitány, aki azt is elárulta, szerinte nem volt korrekt a búcsú.

"A klub nem teljesítette, amit kell egy határozott idejű szerződés esetében.

Éppen ezért megbíztam dr. Horváth Gábor ügyvédet, hogy képviselje az érdekeimet a klubnál" - tette hozzá az azóta Ózdon utánpótlás-igazgatói munkát vállalt szakember.

A klub képviselője időközben - szerinte - bizonyítékot csatolt be arra vonatkozóan, hogy megtörtént az elmaradt bér kifizetése, aminek összegéről nem tudni hivatalos számot.

A mosonmagyaróvári klub elnöke, Drescher Ottó a lapnak elmondta, Várhidi nem csak a bíróságon,

a Magyar Labdarúgó Szövetségnél is feljelentette a klubot, ám a testület fegyelmi bizottsága az oda is benyújtott bizonyítékok alapján már el is utasította a volt vezetőedző keresetét,

ez alapján biztos benne, hogy a bíróság is hasonló döntést hoz.

Címlapról ajánljuk
Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál
BL élőben

Rezeg a léc mindkét spanyol alakulatnál

Egygólos előnyről kezdték a negyeddöntő-visszavágót a BL-ben, 6 napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon 2-1-re a Borussia Dortmundot. A keddi továbbjutók egymás ellen mennek a döntőért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

Megbillentek a tőzsdék a Fed-elnök szavaira

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthattunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult, a BUX közel 3 százalékos mínuszban zárt, a blue chipek közül pedig az OTP teljesített legrosszabbul. Az amerikai tőzsdéken vegyes mozgásokat hozott a keddi nap: csak a Dow tudott pluszban zárni. Részvénypiaci témákkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×