eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Kolozsvár, 2017. április 22.Berki Krisztián bemutatja lólengés gyakorlatát a kolozsvári torna Európa-bajnokság szerenkénti döntőjében 2017. április 22-én. Berki ezüstérmet nyert.  (MTI/EPA/Robert Ghement)
Nyitókép: ROBERT GHEMENT

Jó hírt jelentett be Berki Krisztián

Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kétéves kihagyás után tavasszal ismét versenyezhet.

Az UTE 33 éves sportolója 2017 áprilisában a kolozsvári Európa-bajnokságon indult legutóbb, azóta makacs vállsérüléssel küszködött. A magyar szövetség pénteki tájékoztatása szerint a Manchesterben elvégzett októberi műtétje után Berki ismét a tornateremben készül, és hamarosan abbahagyhatja a gyógytornát.

"Az elmúlt év utolsó két hónapja a pihenés jegyében telt. Muszáj volt feltöltődnöm és kikapcsolódnom, ugyanis a célom idén az olimpiai kvótaszerzés" - nyilatkozta a lólengés-specialista.

Hozzátette, elképzelhető, hogy már az áprilisi, lengyelországi kontinensviadalon versenyezni fog, az októberi, stuttgarti világbajnokságon pedig biztosan indul, mert kvótát akar szerezni a jövő évi, tokiói olimpiára. Amennyiben Németországban nem jár sikerrel, ősztől a világkupaversenyekre összpontosít, ahol lesz még esélye a kvalifikációra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×