eur:
389.46
usd:
363.42
bux:
68072.53
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Sinsheim, 2018. szeptember 29.Szalai Ádám, a TSG 1899 Hoffenheim játékosa csapatának a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban az RB Leipzig ellen játszott mérkőzésén Sinsheimben 2018. szeptember 29-én. (MTI/EPA/Armando Babani)
Nyitókép: Armando Babani

Alaposan bebiztosította a maga és családja jövőjét Szalai Ádám

Csillagászati fizetése csak egy része a bevételeinek, vállalkozások, befektetések mutatják, már most gondol a jövőre a magyar labdarúgó-válogatott csatára.

"Egymilliárdos bevétele van évente Szalai Ádámnak" - hirdeti cikkcímében a Bors. A cikk azonban sokkal többet is elárul a magyar labdarúgó-válogatott hihetetlen gazdagodásáról, illetve arról, hogyan érinti mindez családja jövőjét is.

A német Hoffenheimben évi 1,7 millió eurót (546 millió forint) kereső csatár négy éve vásárolta meg a fémmegmunkálással foglalkozó OLS Kft.-t, amelynek 2008 óta ügyvezetője Szalai Csaba - vélhetően a futballista édesapja. Az OLS, amely a közelmúltban létesített új üzemet a Nagytarcsai Ipari Parkban, 531 millió 763 ezer forint nettó árbevétellel zárta a 2017-es évet.

Ádám testvéreivel - az NB III-ban focizó Vilmossal, valamint Bertalannal - is elindított egy közös céget, az ingatlanfelújítással és ki­adással foglalkozó Szalai Bro­thers Kft.-t.

"A focistáknak ez azért kiváló tevékenység, mert van hozzá forgatható tőkéjük és elegendő szabadidejük - fogalmazott a Borsnak Balla Ákos, a Balla Ingatlan tulajdonosa. A vállalkozás sikerességében az is közrejátszik, hogy egy ismert focista bizalmat kelt a érdeklődőben.

A Szalai család nem kívánt nyilatkozni a lap összeállítása készültekor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×