eur:
392.8
usd:
367.85
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
A győri Anne Mette Hansen (b) és Lamprini Tsakalou, a szlovén Ljubljana játékosai a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoportban játszott Győri Audi ETO KC - Krim Mercator Ljubljana mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. október 6-án. A mérkőzést a győriek nyerték 39-23-ra.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Női kézilabda BL - Tizenhat góllal győzött a Győr

A címvédő Győri Audi ETO KC házigazdaként 16 góllal győzött a szlovén Krim Mercator Ljubljana ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A két csapat 17. alkalommal találkozott egymással a BL-ben, a Győr három döntetlen mellett a 14. sikerét aratta.

Eredmény, női Bajnokok Ligája, csoportkör, 1. forduló, C csoport:

Győri Audi ETO KC-Krim Mercator Ljubljana (szlovén) 39-23 (18-9)

a Győr gólszerzői: Amorim 7, Hansen, Groot 6-6, Brattset, Oftedal 5-5, Görbicz 3, Kristiansen, Knedlikova 2-2, Kürthi, Fodor, Bódi 1-1

A győriek közül Tomori Zsuzsanna és a norvég Nora Mörk hiányzott sérülés miatt.

A vendégek szereztek vezetést, de Eduarda Amorim gyorsan egyenlített - a világbajnok brazil átlövőnek ez volt az ötszázadik gólja a Bajnokok Ligájában győri színekben.

A folytatásban a nyáron igazolt francia Amandine Leynaud védéseivel és a norvég Kari Brattset góljaival növelte előnyét az ETO, amelynek dolgát a szlovénok időnként némileg megnehezítették, ennek ellenére kilenc találat volt a különbség a szünetben (18-9).

Az első félidőben a hazaiak csaknem kilencven százalékos hatékonysággal lőttek kapura.

A második felvonás első percében alakult ki először tízgólos különbség a csapatok között, így a házigazdák nyugodtan pályára küldhették cserejátékosaikat, és gyakorolhatták az eddiginél gyorsabb támadójátékot, amit a nyáron kinevezett vezetőedző, Danyi Gábor kér a csapatától.

A fiatal ljubljanai együttes a meccs utolsó negyedórájában is igyekezett tartani magát, de a címvédő fölényes sikerét nem tudta megakadályozni.

A szlovén csapat legeredményesebb játékosa Tamara Mavsar volt öt góllal.

A győriek jövő vasárnap a horvát Podravka Koprivnica otthonában folytatják szereplésüket a BL csoportkörében, a Ferencváros pedig a norvég Vipers Kristiansand együttesét fogadja Érden, ugyancsak vasárnap.

pénteken játszották:

D csoport: CSM Bucuresti (román) - FTC-Rail Cargo Hungaria 36-31 (18-13)

Győr, 2018. október 6.
A győri csapat örül a győzelemnek, elöl Görbicz Anita a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoportban játszott Győri Audi ETO KC - Krim Mercator Ljubljana mérkőzés végén a győri Audi Arénában 2018. október 6-án. A mérkőzést a győriek nyerték 39-23-ra.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
A győri csapat örül a győzelemnek, elöl Görbicz Anita a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoportban játszott Győri Audi ETO KC - Krim Mercator Ljubljana mérkőzés végén a győri Audi Arénában 2018. október 6-án. A mérkőzést a győriek nyerték 39-23-ra. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×