eur:
393
usd:
366.3
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Madrid, 2018. január 17.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart a madridi Valdebebas sportkomplexumban 2018. január 17-én. Zidane csapata másnap a Leganes ellen játszik a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjében. (MTI/EPA/Rodigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Zidane végre megszólalt, beindult az őrület

Először beszél a jövőjéről, mióta elhagyta a Real Madridot. Edzősködni akar. Minél hamarabb...

Százkét napja mondott le a Real Madrid vezetőedzői posztjáról Zinedine Zidane, és azóta találgatja a futballvilág, hogy a csapattal zsinórban három Bajnokok Ligáját nyerő, majd önként távozó francia legenda visszatér-e még a kispadra. Nos, több mint három hónapnyi hallgatás után megszólalt a szakember.

A TVE csatorna Zidane-t a fia, Elyaz meccsén érte el, ahol egyértelmű választ adott az edzői pályafutásáról: „Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérek az edzősködéshez, mert szeretem csinálni, és mert a labdarúgás az életem.”

Korábban felvetődött, hogy Zidane a csúcson abbahagyja az edzősködést, de most egyértelmű választ adott. A brit lapok pedig azonnal jól értesültek lettek. A Daily Mirror például tudni véli, hogy Zidane már össze is állította azoknak a játékosoknak a listáját, akiket a Manchester Unitedhez vinne, ha elfoglalhatja Jose Mourinho helyét a kispadon.

Toni Kroos, Thiago Alcantara, James Rodriguez és Edinson Cavani lenne a jelölt, és hozzáteszi a lap, hogy Zidane a Premier League-ben akar dolgozni, és a United hívására vár. Ed Woodward alelnök nemrégiben megerősítette, hogy kiállnak Mourinho mellett, ugyanakkor azt is tudják, hogy egy ilyen kvalitású szakember nem marad sokáig állás nélkül a futballpiacon.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×