eur:
394.5
usd:
370.35
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Az épülő multifunkcionális sportcsarnok Győrben 2014. május 21-én, amely több mint ötezer férőhelyes lesz, és várhatóan novemberre készül el.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Veszélyben egy nagy hazai rendezésű sportesemény

Eredménytelen lett a Kerepesi úti Sportpark fejlesztésére megjelent nyílt közbeszerzés, pedig jövőre ott rendeznék a Maccabi Játékokat.

A Kerepesi úti Sportpark a 2019. évben Budapesten megrendezésre kerülő Maccabi Játékok központi helyszíne lesz, majd az eseményt követő utóhasznosítás révén egyszerre szolgálja több sportág edzés- és verseny lehetőségeit, továbbá különféle sportágak utánpótlás-nevelését. A tervezett épületek között szerepel egy 3460 négyzetméteres sportszállás, gyakorlóterem és iroda, egy 14 843 négyzetméteres multifunkcionális csarnok, egy 10 395 négyzetméteres sportcsarnok, továbbá gazdasági épület, kültéri szabadtéri pályák és egy úszómedence is.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent közlemény indokolásként mindössze a közbeszerzési törvénynek arra a passzusára utal, amely szerint eredménytelen az eljárás, ha senki nem adott be ajánlatot - írja a napi.hu.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×