eur:
394.05
usd:
365.67
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A kispesti Cirino Danilo (b) és a debreceni és Bódi Ádám a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Debreceni VSC mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. augusztus 25-én. Budapest Honvéd-Debreceni VSC 3-0.
Nyitókép: Szigetváry Zsolt

A Honvéd fölényesen nyert a Debrecen ellen

A pályaválasztó Budapest Honvéd 3-0-ra legyőzte a Debrecen csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.

A kispestiek otthonuk, a Bozsik-stadion újjáépítése miatt most másodszor fogadták soros ellenfelüket az MTK pályáján, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A Honvéd legutóbb tavaly májusban győzte le a DVSC-t, azóta négyszer a hajdúságiak nyertek, egy mérkőzés pedig döntetlenre végződött.

Az első játékrészben egyértelmű fölényben futballoztak a kispestiek: többet birtokolták a labdát, és hat kapura lövésük volt, míg a vendégeknek egy sem. A Honvéd a félidő közepén Danilo góljával vezetést szerzett, és a játék képe a folytatásban sem változott, az állás azonban a szünetig nem változott.

Az 57. percben alakította ki első helyzetét a Debrecen, de Ferenczi János a kapufát találta el. A 78. percben Nagy Sándor kimozdult a DVSC kapujából, a gólhelyzetben lévő Danilo feldobta magát a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt, amelyet a brazil csatár értékesített.

A 80. percben bemutatkozott a kispestieknél az augusztus 10-én igazolt francia David N'Gog, aki korábban 61 mérkőzést játszott a Paris Saint-Germain színeiben a francia első osztályban, majd Angliában, a Premier League-ben 99 meccsen 12 gólt szerzett és 11 gólpasszt adott. A csatár 2009 novemberében győztes gólt szerzett a Debrecen-Liverpool (0-1) Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban, és - a 87. percben - ezúttal is betalált a hajdúságiaknak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×