eur:
393.83
usd:
367.5
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Zágráb, 2017. november 9.A horvát Ivan Strinic (b) és a görög Kosztasz Fortunisz a 2018-as labdarúgó világbajnokság pótselejtezőjében játszott Horvátország - Görögország mérkőzésen a zágrábi Maksimir Stadionban 2017. november 9-én. (MTI/AP/Darko Bandic)
Nyitókép: MTI/AP/Darko Bandic

Szívproblémák veszélyeztetik a világklasszis labdarúgó pályafutását

A félévente kötelező rutinvizsgálaton derült ki, hogy Ivan Strinicnek, az AC Milan frissen igazolt, 31 éves balhátvédjének szívizom hipertrófiája van.

Szívizomprobléma miatt fel kell függesztenie sportpályafutását Ivan Strinicnek, az AC Milan és a horvát válogatott világbajnoki ezüstérmes labdarúgójának.

A milánói klub honlapjának szombati közleménye emlékeztet rá, hogy Olaszországban a hivatásos sportolókon félévente kötelező rutinvizsgálatokat végeznek, így derült fény a 31 éves balhátvéd szívizom hipertrófiájára, ami kezdeti stádiumban van.

A probléma további vizsgálatokat igényel, közben Strinicnek pihennie kell, vagyis ideiglenesen felfüggeszti sportpályafutását.

A szívizom hipertrófiás elváltozásai a szívkamrákat érintik. A szívizomsejtek mérete megnő, ami a kamrafal megnagyobbodását okozza.

Ivan Strinic leigazolását július 2-án jelentette be az AC Milan, de már a felkészülési meccseken sem szerepelt. A védő a Sampdoriától érkezett, korábban a Napoli, az ukrán FK Dnyipro és a horvát Hajduk Split együttesében szerepelt. Hazája válogatottjában eddig 49 alkalommal lépett pályára, a nyári, oroszországi világbajnokságon hétből hat mérkőzésen kezdő volt a horvátoknál.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×