eur:
394.36
usd:
370.48
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla
Baku, 2018. április 28.Fernando Alonso, a McLaren-Renault spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Azeri Nagydíjának harmadik szabadedzésén a bakui versenypályán 2018. április 28-án. A futamot április 29-én rendezik. (MTI/EPA/Srdjan Suki)
Nyitókép: MTI/EPA/Srdjan Suki

Alonso elmondta, miért hagyja ott a száguldó cirkuszt

A kétszeres világbajnok szerint túl kiszámíthatóvá vált a Forma-1, már nem tudja élvezni a verseny.

Valószínűleg Forma-1-es szezon legnagyobb híre Fernando Alondo keddi bejelentése, hogy a kétszeres világbajnok spanyol mclarenes pilóta otthagyja a száguldó cirkuszt. Közben már az utódját is megnevezte a sajtó, amerikai lapértesülés szerint Carlos Sainz Jr. váltja az idény végén visszavonuló spanyol pilótát.

Azt már a bejelentéskor tudni lehetett. hogy Alonso valószínűleg az IndyCarban folytatja majd, arról azonban, hogy valójában miért döntött - ahogy ő mondta, már hónapokkal ezelőtt - úgy, hogy elhagyja a Forma-1-et most, a hosszútávú világbajnokság (WEC) silverstone-i hétvégéjének kezdetén nyilatkozott először - írja a Vezess.hu.

A kétszeres világbajnok azt állítja, túlságosan kiszámíthatóvá vált az Forma-1, már nem tudja élvezni a versenyt.

"Azért szállok ki, mert úgy érzem, nagyon gyenge a verseny. Az F1-ben ma sokkal inkább a pályán kívüli dolgokról van szó. A viták, a rádióüzenetek jelentik a témát, az pedig nagyon nem jó jel, ha ezekről beszélünk állandóan”

– mondta a 37éves spanyol pilóta, aki úgy érzi, hogy jelenleg más szériák jobb versenyt, több élvezetet, kínálnak. Alonso ugyanakkor nem zárta ki a visszatérést sem, mert mint mondta, élete legjobb formájában vezet, úgy érzi, még fiatal, nem tudni, mi lesz később.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Mire lehet ma számítani a tőzsdéken?

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum látszólag a mai nap is kitarthat, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és a határidős indexek állása alapján Európában is pozitív nyitás jöhet. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×