eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Glasgow, 2018. augusztus 7.Hosszú Katinka a glasgow-i úszó Európa-bajnokság női 200 méteres vegyesúszásának elődöntőjében 2018. augusztus 7-én. (MTI/AP/Darko Bandic)
Nyitókép: MTI/AP/Darko Bandic

Hosszú Katinka tudja, mit rontott el!

Kedd délután szép lett volna dobogóra állni 100 háton, de az a fránya 3 század... - önelemzés Hosszú Katinkától.

Hosszú Katinka nyilatkozata a szövetség közösségi oldalán: "Ha nagyon pozitívan akarom nézni, most bizonyítottam azt, nagyon keményen kell dolgozni ahhoz, hogy fel tudjon állni az ember a dobogóra, főleg az első fokára. Nagyon motivált vagyok, hiszen az évhez képest nem rossz a száz háton elért idő, a három század pedig tökéletesen jellemezte az eddigi szezont. A kétszáz vegyes egész jól ment, Siobhan frissen állt oda, ezért úgy gondolom, jó csata lesz holnap az aranyért. Összességében biztatóak ezek az idők, mégis sokszor kell emlékeztetnem magam arra, milyen évem volt eddig, és hogy a felkészülésem nem sikerült túl jól, de egyben mindenki biztos lehet:

megölöm magam a vízben!"

Saját oldalán ezt üzeni Katinka:

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×