eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Dzsudzsák Balázs örül a második góljának a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen, Lyonban 2016. június 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

Dzsudzsák Balázs vajon kap meghívót Rossitól?

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának, Dzsudzsák Balázsnak jelenleg nincs klubja, az új szövetségi kapitány Marco Rossi viszont azt mondta, csak azokra számít, akiknek van egyesülete és edzésben vannak.

Marco Rossi válogatási elveiben az szerepel, hogy a légiósok játékban legyenek. Csatárposzton most van kínálat. Dénes Tamás futballtörténész-szakíró, az InfoRádió főmunkatársa szerint Szalai Ádám biztos ember lesz, Eppel Márton valószínűleg meghívást fog kapni, Nikolics kérdéses, inkább nem, mint igen.

Dzsudzsák Balázsnak, aki az elmúlt 10 évben a legnagyobb összegeket mozgatta meg a magyar futballvilágban, jelenleg nincs csapata.

Marco Rossi szerint játszania kell, edzésben kell lennie, kell hogy csapata legyen, ahhoz hogy a válogatottban számításba vegye.

Dénes Tamás szerint Dzsudzsák Balázs nem fog olyan formába kerülni, hogy ezt a két meccset Rossinál játszhassa, de abban biztos, hogy augusztus végéig talál magának klubot.

A szakértő azt is valószínűsíti, hogy Dzsudzsák nem marad Magyarországon, hiszen ha ez lett volna a szándéka, akkor már leszerződött volna valamelyik klubhoz, inkább

abban bízik, hogy mehet még külföldre.

Az InfoRádió főmunkatársa azt prognosztizálja, hogy Dzsudzsák el fogja tudni adni magát valamelyik volt szovjet utódállam csapatába, ami nem lebecsülendő, hiszen azeri klubok az elmúlt időszakban BL-főtáblát játszottak, és a kazah klubok is fejlődnek.

"32 éves lesz, ami nem kor, nyugodtan lehetne még két-három jó éve, el kell döntenie, hogy mit szeretne.

Képességei alapján a magyar élmezőnyben, a magyar OTP Bankligában három-négy évet tudna játszani, lehet, hogy ennek is eljön egyszer az ideje"

- vélekedett a szakíró.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×