eur:
394.75
usd:
370.8
bux:
65122.07
2024. április 19. péntek Emma
Andorra la Vella, 2017. június 9.Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtező B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Dzsudzsák Balázs hazajött nyaralni

Hírt adott magáról Dzsudzsák Balázs, aki éppen otthon nyaral.

Továbbra sem tudja, hol folytatja pályafutását a magyar foci-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, aki annak ellenére nem tervezi lemondani a válogatottságot, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány többször hangsúlyozta, olyan játékosra nem tart igényt, aki nem kap lehetőséget klubjában vagy nincs csapata. Mindezt július végén nyilatkozta a labdarúgó.

"Játékosként kötelességem, hogy elfogadjam a kapitány döntését. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy sértődöttségemben lemondjam a válogatottságot. Ha Rossi csak cserejátékosnak hív be, én azt ugyanúgy elfogadom, mintha csapatkapitányként számítana rám" – mondta Dzsudzsák a Borsnak Mogyoródon. "Nyilván nekem sem jó, hogy nincs csapatom. Higgye el, nem azért nem játszom, mert én ezt nem szeretném, de meg akarom várni a legjobb ajánlatot".

Nos, még mindig nincs hír Dzsudzsák jövőjéről, de az biztosan nem lufi, hogy jelenleg otthon nyaral:

Lufii?

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×