eur:
395.3
usd:
371.23
bux:
65144.22
2024. április 19. péntek Emma

Kikapott a férfi párbajtőr csapat a világbajnokságon

Vereséget szenvedett a negyeddöntőben a dél-koreaiaktól, így a folytatásban legjobb esetben az ötödik helyen végezhet a magyar férfi párbajtőrcsapat a kínai vívó-világbajnokságon, Vuhsziban.

A Rédli András, Bányai Zsombor, Berta Dániel, Peterdi András négyes az összecsapás elején kéttusos hátrányba került, de harmadikra Bányai Zsombor egyenlített a Rióban olimpiai bajnok Park Szang Joung elleni 8-6-os sikerével. A folytatásban viszont megint az ázsiaiak vívtak pontosabban és eredményesebben, s bár Bányai a hetedik párban még nyert 1-0-ra, a többi csörte a világranglistán magasabban jegyzett dél-koreaiaké lett, akik így magabiztosan győztek.

Bányai két tussal többet adott, mint kapott, míg Rédli mínusz kettővel, Peterdi mínusz néggyel, Berta pedig mínusz öttel zárta az összecsapást.

A magyarok a következő mérkőzésüket a kínaiakkal vívják.

A férfi párbajtőrözők versenye szerdán kezdődött, amikor a magyarok két győzelemmel biztosították helyüket a negyeddöntőben.

A férfi párbajtőr csapatverseny eredményei

Negyeddöntő

  • Franciaország-Egyesült Államok 45-44
  • Svájc-Olaszország 36-35
  • Koreai Köztársaság-MAGYARORSZÁG 45-36
  • Oroszország-Kína 40-23

Szerdai eredmények

  • a 32 között: Magyarország-Finnország 45-23
  • a 16 között: Magyarország-Japán 26-25
Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×