eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Tomori Zsuzsa (k) a Magyarország - Horvátország kézilabda felkészülési mérkőzésen a győri Audi Arénában 2017. március 17-én. Magyarország-Horvátország 34-19 .
Nyitókép: MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ittas vezetésen kapták a magyar világklasszist

Lapértesülés szerint a sportoló nem tájékoztatta az esetről a klubját.

Ittasan vezetett a 148-szoros magyar válogatott átlövő, Tomori Zsuzsanna. A lap úgy tudja, hogy a rendőrök július 5-én érték ittas vezetésen Tomorit Balatonlellén, ám erről a sportoló azóta sem tájékoztatta a klubját, a Győr az esetről a laptól értesült.

A Bors úgy tudja, hogy az elmúlt években többször is komoly térdsérüléssel bajlódó kézilabdást az igazoltatást végző rendőrök megszondáztatták, a teszt pozitív lett, ezért a Fonyódi Rendőrkapitányságon előállították a sportolót.

A játékos nem kívánt nyilatkozni az esetről. A Győri Audi ETO KC elnöke, Bartha Csaba a Borstól tudta meg, hogy Tomori vétett a jogszabályok ellen. A Bartha Csaba a lapnak elmondta, Tomori Zsuzsa állítása szerint minimális mértékű alkoholt mutattak ki a vérében. Nem kapott pénzbírságot, és a jogosítványát sem vonták be, de a rendőrségi ügye még nem zárult le. A klub belső ügyként kezeli az esetet, az elnökség később dönt arról, hogy miként szankcionálja a játékost.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×