eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Ferencvárosi szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencváros - Puskás Akadémia mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2018. március 17-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nagy szigort jelentett be a Fradi

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor felhívta a figyelmet arra, beláthatatlan következményei lehetnek, ha a szurkolók nem megfelelően viselkednek a Maccabi Tel-Aviv elleni Európa-liga selejtezőn.

„Ha a lelátón nem lesz megfelelő a viselkedés, komoly büntetések várhatnak ránk. 2012-ben sokszor megbüntettek minket, most szeretnénk elkerülni a zárt kapus meccseket. Ki fognak jönni tíz-tizenkétezren, egyetlen ember sem csinálhat olyat, ami a Ferencvárost visszavetheti. Beláthatatlan következményei lehetnek. Komoly molinórend lesz, szigorított beléptetés lép életbe a nemzetközi meccsekre. Komolyan vesszük az átvizsgálást. Arra kérem a szurkolókat, hogy a szívtől az égig karmozdulatot ne használjuk. Volt vita ennek az eredetéről, de az UEFA-nál nem megy át” - mondta Kubatov Gábor a szerdai sajtótéjékoztatón az nso.hu tudósítása szerint.

A Ferencváros jövő csütörtökön fogadja a Maccabit az EL-selejtező első meccsén.

A napokban visszavonult, 97-szeres válogatott Gera Zoltánt illetően Kubatov elmondta, bár aláírt szerződés még nincs, de a megállapodásuk értelmében

a szakmai stáb tagjaként fog tevékenykedni.

Technikai képzésekért, személyi képzésekért felelős edző lesz, amibe beletartozik a mérkőzésekre való egyéni felkészítés videoelemzésekkel.

A klubelnök úgy fogalmazott, hogy Geráról azért érdemes beszélni, ilyen körben is, mert az ő élettörténetén keresztül meg lehet érteni, miért érdemes sportolni.

"Nehéz gyerekkora volt, el is veszhetett volna, de nagyszerű labdarúgó lett belőle, egy igazi példakép. Ezért aztán minden jár neki" - mondta, s elárulta, hogy akár hosszabbítottak volna is vele, de Gera nem vállalta tovább a játékot.

Dzsudzsák Balázst illetően, akinek június végén lejárt a szerződése az Egyesült Arab Emírségekben az al-Vahdánál, Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója kérdésre válaszolva úgy reagált:

"Nagyon tisztelem, kedvelem, nagyra tartom a pályafutását, kétéves szerződésünk van vele skyboxra, más nincsen".

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×