eur:
395.44
usd:
372.32
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
A 35. Balaton-átúszás résztvevői célba érnek Balatonboglárnál 2017. július 9-én. A versenyzők 5,2 kilométeres távot teljesítenek Révfülöp és Balatonboglár között.
Nyitókép: Varga György

Ezt most nem ússzák meg

Elmarad a szombati Balaton-átúszás, a tervezett új időpont július 7., azaz jövő szombat.

Elmarad a szombatra tervezett 36. Lidl Balaton-átúszás, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.

A szervezők az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján, a Balatoni Vízirendészet parancsnokának egyetértésével hozták meg döntésüket.

Az átúszás tervezett új időpontja július 7., azaz jövő szombat. A megrendezésről a szervezőbizottság jövő csütörtökön 13 órakor határoz az aktuális meteorológiai előrejelzések alapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×