eur:
388.96
usd:
361.9
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Köln, 2017. június 3.Nagy László, a Telekom Veszprém játékosa a Paris Saint-Germain ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének elődöntőjében játszott mérkőzésen 2017. június 3-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: SASCHA STEINBACH

Nagy László bejelentette: nincs visszaút

Feledhetetlen élmény lesz a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság - mondta Nagy László az InfoRádiónak a rendezési jog elnyerése után, de a 37 éves válogatott átlövő nemcsak akkor, hanem már most sem szerepel a nemzeti együttesben.

A döntés helyszínén, Glasgow-ban a kampány egyik arcaként segítette a magyar-szlovák közös Eb-pályázatot Nagy László, és a világklasszis jobbátlövő úgy látja, történelmi esemény részese volt, az Eb-rendezés óriási dolog a magyar sportéletnek, a szurkolóknak.

"Már nem a saját bőrömön fogom tapasztalni, mert addigra véget ér a pályafutásom, de kívánom a fiatalabb generációnak, hogy a nagy szeretetet, amit a magyar szurkolóktól kapnak, maximálisan használják ki. Feledhetetlen esemény lehet számukra" - mondta az InfoRádiónak a Veszprém csapatkapitánya, és úgy véli, a válogatott tagjai sokkal felszabadultabban tudnak majd hazai környezetben játszani, mert a körülmények, az otthonérzet a saját malmunkra hajtja majd a vizet, lehet ebből profitálni, és ehhez jön még a lelkes magyar szurkolótábor buzdítása.

Nagy László tavaly már elköszönt a válogatottól, de a Szlovénia elleni, sikeres világbajnoki selejtezőkre visszatért, tartást adott a csapatnak, ezért felvetődött, hogy a januári világbajnokságon is hasznára lenne még a fiatalabb társaknak.

"Egy korszak véglegesen lezárult, ezt el is mondtam tavaly ősszel, viszont a világbajnoki selejtezőre a szövetség vezetői visszacsábítottak, hogy a lehető legerősebb csapattal ugorjunk neki a szlovénok ellen, ennek volt köszönhető, hogy visszatértem erre a két meccsre, de

ezzel végleg lezárult életemben a válogatottbeli szereplés"

- mondta Nagy László.

A teljes interjút meghallgathatják jövő kedden este fél nyolctól az InfoRádió Hetes című magazinműsorában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Megérkezett a kínai elnök Budapestre
videó, képek

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Felemás zárás a tőzsdéken

Felemás zárás a tőzsdéken

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő volt, ami elsősorban az OTP eséséből adódott. A hazai nagypapírok közül nagyot ralizott azonban a Mol, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben. Egyre rosszabra fordul a hangulat az amerikai tőzsdéken, nem kizárt, hogy megszakad ma az öt napja tartó emelkedő széria.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×