eur:
394.06
usd:
365.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Köln, 2017. június 3.Nagy László, a Telekom Veszprém játékosa a Paris Saint-Germain ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének elődöntőjében játszott mérkőzésen 2017. június 3-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: SASCHA STEINBACH

Nagy László: hátralépés volt ez a szezon

Nem keres kifogásokat Nagy László, a Veszprém kézilabdacsapatának játékosa a Szeged ellen elbukott bajnoki döntő után.

Többet várt magától Nagy László, a Veszprém csapatkapitánya. Az átlövő az InfoRádió Hetes című műsorában azt mondta: csalódott amiatt, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős búcsú után a magyar bajnoki címet is elveszítette a csapat a Szeged ellen, és egyedül a Magyar Kupát nyerte meg ebben a szezonban.

„Ha az elmúlt éveket nézzük, akkor ez mindenféleképpen hátralépés volt”

- fogalmazott a legutóbbi négy szezonban a BL négyes döntőjében szerepelt együttes egyik legjobbja.

Nagy László szerint nem szabad kifogásokat keresni, így a sérülésekre sem szabad fogni az elveszített döntőt, és arra sem, hogy idő kell, amíg a játékosok megszokják Ljubomir Vranjes edző által követelt játékstílust.

A következő szezonban már nem Veszprémben szerepel Christian Ugalde, Schuch Timuzsin, Renato Sulic és Mirko Alilovic, míg az érkezők között van Sterbik Árpád, Kentin Mahé, Manuel Strlek és René Toft Hansen.

„Menni kell előre. Szeretettel várjuk az érkezőket, sajnáljuk a távozókat, ez az élet rendje, a sportnak a velejárója. Ugyanúgy neki kell feszülni a következő évnek” - mondta a csapatakpitány.

Nagy Lászlót megkérdeztük arról is, hogy visszatér-e a válogatottba a szlovének elleni világbajnoki selejtezőre.

„Majd meglátjuk később”

- nyilatkozta röviden.

További interjúkat a kézilabda világából Hetes című műsorunkban hallgathatnak.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×