eur:
392.63
usd:
366.46
bux:
66796.85
2024. április 26. péntek Ervin
Madrid, 2018. április 11.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután továbbjutást érő büntetőjével összesítésben 4-3-ra győztek a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Zidane eltiltotta C. Ronaldót a hosszú sprintektől

A Real Madrid ötszörös aranylabdás támadója frissebb, mint valaha, ehhez pedig természetesen Zinédine Zidane-nak is van némi köze.

Cristiano Ronaldo továbbra is jó formában futballozik, a szerdai, Athletic Bilbao elleni meccsen a portugál szupersztár góljával mentett pontot a Real Madrid.

Az El Confidencial arról ír, hogy a blancók trénere megtiltotta Ronaldónak, hogy 30-40 méternél többet sprinteljen a mérkőzéseken, amikor pedig az ellenfél támad, akkor is csak 10-12 métert sprintelhet visszafelé - írja a nemzetisport.hu.

A spanyol bajnoki címről és a kupagyőzelemről már jó ideje lemondhattak a királyiak, így egy célja maradt a gárdának a szezonban: a BL-győzelem, amelyhez foggal-körömmel ragaszkodnak a madridiak, hiszen egymás után háromszor hódíthatják el a trófeát.

Zidane sprinttiltása jó hatással van a 33 éves Ronaldóra, aki eddig az összes Real-meccsen eredményes volt a BL jelenlegi kiírásában és a bajnokságban is megtalálta a góllövő cipőjét.

A Bajnokok ligája elődöntőjében a Bayern München és a Real Madrid összecsapás első mérkőzése április 25-én, szerda este lesz.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×