eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Győzelme ellenére kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém házigazdaként 34-29-re legyőzte a dán Skjern HB csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája rájátszásának első fordulójában, a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc szombati visszavágóján, de 61-59-es összesítéssel kiesett.

Az első mérkőzést idegenben 32-25-re elveszítő Veszprém végig kitartóan küzdött, de amikor sikerült ellépnie három-négy góllal, a higgadtan játszó vendégeknek mindig volt válaszuk.

A mezőny legeredményesebb játékosa a Veszprém szerb irányítója, Petar Nenadic volt kilenc góllal, a dánoknál Anders Eggert Magnussen hétszer talált be.

Legutóbb 2012-ben fordult elő, hogy egyetlen magyar csapat sem volt a nyolc között, a veszprémiek azóta mindig eljutottak legalább a negyeddöntőig, sőt, a legutóbbi négy szezonban az elődöntőig is.

A MOL-Pick Szeged ugyancsak hétgólos hátrányból kezdi a vasárnapi visszavágót a német THW Kiel együttesével szemben.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×