eur:
393.31
usd:
367.41
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
A gólkirály, aki imád bemenni az öltözőbe

A gólkirály, aki imád bemenni az öltözőbe

A Honvéd a csapategységének és a játékosok küzdőszellemének köszönhetően nyerte meg a labdarúgó NB 1 2016-2017-es idényét - hangsúlyozta Eppel Márton, aki 16 találattal gólkirályként járult hozzá ahhoz, hogy a kispesti együttes 24 év után aranyérmes lett.

Eppel Márton nem hitte volna másfél évvel ezelőtt, amikor Kispestre szerződött, hogy bajnokcsapat tagja és gólkirály lehet. Szerinte megérdemelték ezt a sikert, tényleg ők voltak a legjobbak.

"Rengeteget küzdöttünk,

nagyon sok olyan meccs volt, ahol a szívünknek köszönhetően győztünk.

Volt egy remek edzőnk, és egy remek szurkolótáborunk, amelyik belehajszolt mindig minket a győzelembe" - mondta a Honvéd csatára.

Eppel úgy érezte, a párharc a Videotonnal csak pozitív nyomást gyakorolt rájuk, minden percben, minden nap arra törekedtek, hogy jobbak legyenek, és ennek köszönhető, hogy a szezon legfontosabb meccsén le tudták győzni a fehérváriakat, és bajnokok lettek. 

"Iszonyatosan boldog voltam, ezért mutattam körbe, hogy

mindenkiről szól ez a siker,

a nézőkről, a stábról, mindenkiről, aki a klubért dolgozik" - mondta a bajnoki címet végképp eldöntő találata utáni gólörömről. Az ünneplés pedig folytatódott, mint mondta, 24 éve nem volt bajnok a Honvéd, hát megünnepelték...

A sikerben fontos szerepe volt a gólkirály szerint, hogy a nyáron nem ment el sok játékos, a csapat magja együtt maradt, ráadásul jött Davide Lanzafame, akivel óriásit javult a játékuk, mindig le tudott kötni két-három embert.

"Az edző megtalálta a csapat szerkezetét, minden meccsen vért izzadt az ellenfél, hogy gól rúgjon nekünk, és ez volt a döntő. Ráadásul a csapategység olyan volt, mintha egy baráti társaságban lennénk,

imádtam bemenni az öltözőbe"

- mondta Eppel Márton.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

szakértők az Arénában
A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×