eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Belső sérülésekkel kórházba került Valentino Rossi

Belső sérülésekkel kórházba került Valentino Rossi

Motokrossz-balesetet szenvedett edzés közben.

A 38 éves versenyző csütörtökön edzés közben bukott. Csapata, a Yamaha közleménye szerint Rossi enyhe mellkasi és hasi sérüléseket szenvedett, de nem tört el semmije.

Csapata pénteken arról számolt be, hogy az olasz motorosnak enyhe vese- és májsérülése van, de mivel az állapota nem súlyos, ráadásul gyorsan javul, így akár már pénteken hazaengedhetik a rimini kórházból. Hozzátették, Rossinak nyugodt éjszakája volt, egyre csökkentek a fájdalmai, nem merültek fel egyéb komplikációk.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a motoros ott lehet-e a MotoGP jövő hétvégi versenyén a mugellói Olasz Nagydíjon.

Rossi a múlt hétvégi Francia Nagydíjig vezette a világbajnoki pontversenyt, ám Le Mans-ban az utolsó körben bukott, így öt futam után 23 pontos hátránnyal a harmadik helyen áll Maverick Vinales és Dani Pedrosa mögött.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×