eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Michelisz Norbertért lehet szorítani a Hungaroringen

Michelisz Norbertért lehet szorítani a Hungaroringen

Hétvégén ismét a Hungaroringen versenyez a túraautó-világbajnokság mezőnye, benne két magyar pilóta: Michelisz Norbert és Nagy Dániel. A betétfutamokkal együtt összesen hét magyar versenyzőért szoríthatunk.

Már pénteken megkezdődik a túraautó-világbajnokság magyarországi versenyhétvégéje, az ETCC, azaz a túraautó-Európa-bajnokság tesztjeivel és a KIA Lotos Race szabadedzéseivel. Előbbiben Zengő Zoltán három Seat Leont is indít: György Anettel, a tavalyi bajnokság bronzérmesével, Nagy Norberttel és Szabó Zsolttal a volánnál. Utóbbiban két magyar hölgy is érdekelt, Krajnyák Petra és Vogel Adrienn.

Szombaton aztán már a túraautó-világbajnokság mezőnye is pályára gördül, a Honda gyári csapatában Michelisz Norberttel és a Zengő Motorsport egyik autójában Nagy Dániellel. Két szabadedzést, majd az időmérő edzést és a csapat időfutamot rendezik a Hungaroringen.

Vasárnap aztán a túraautó-Európa-bajnokság (9:00 és 10:05), a KIA Loros Race (11:25 és 15:00) és a túraautó-világbajnokság (12:35 és 13:45) mezőnye is két-két futamot teljesít.

A Hungaroringre vasárnap ingyenes buszjárattal is ki lehet jutni, amely reggel fél nyolctól félóránként indul az Árpád-hídtól a pálya főbejáratához és vissza.

A világbajnokságot a hondás Tiago Monteiro vezeti 85 pontjával, a volvós Thed Björk (70 pont) és Nick Catsburg (50 pont) előtt. Michelisz Norbert 46 pontjával a negyedik, Nagy Dániel, a Zengő Motorsport versenyzője 1 pontjával 14.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×