eur:
393.92
usd:
364.85
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Massa: eszemben sincs újra meglépni

Massa: eszemben sincs újra meglépni

Felipe Massa, a Williams Forma-1-es csapat brazil pilótája nem tervezi, hogy a szezon végén befejezi a pályafutását.

A 36 éves versenyző tavaly év végén visszavonult, ám Valtteri Bottas Mercedeshez való távozása miatt úgy döntött, idén is beül az egyik Williams volánja mögé.

"Jelenleg csak erre a szezonra koncentrálok, de ha továbbra is jól fog menni a versenyzés, maradok még egy évet. Miért is ne? Jó fizikai állapotban vagyok, sokat edzettem az idény előtt, magamra szedtem egy kis izmot. Valentino Rossi követendő példa" - mondta Massa arra utalva, hogy az olasz motorversenyző 38 éves kora ellenére első helyen áll a gyorsaságimotoros világbajnoki sorozatban.

"Szeretem az új autót, az új szabályokat, jól illik az idei kocsi a vezetési stílusomhoz" - tette hozzá Massa, aki a szezon első három futamán kétszer is a hatodik helyen ért célba, ezzel - 16 szerzett ponttal - a vb-pontverseny hetedik helyén áll.

A Forma-1 mezőnye hétvégén Szocsiban, az Orosz Nagydíjon áll rajthoz.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×