eur:
397.89
usd:
372.65
bux:
70512.86
2024. június 21. péntek Alajos, Leila

Nadal tizedszer nyert

Rafael Nadal tizedszer is megnyerte a 4,2 millió euró (1,3 milliárd forint) összdíjazású monte-carlói salakpályás férfi tenisztornát.

A negyedikként rangsorolt spanyol játékos a vasárnapi döntőben két sima szettben győzte le honfitársát, Albert Ramos-Vinolast.

Nadal az ötvenedszer diadalmaskodott salakpályás tornán, ezzel az örökrangsorban Guillermo Vilast megelőzve az élre állt. Összességében ez már a hetvenedik tornagyőzelme volt.

Eredmény, döntő:

Nadal (spanyol, 4.) - Ramos-Vinolas (spanyol, 15.) 6:1, 6:3

Címlapról ajánljuk
A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem is volt Covid-járvány

A szlovák egészségügyi kormánybiztos szerint nem is volt Covid-járvány

Komoly nemzetközi problémát okozhat Szlovákiának, hogy június elején – a világon egyedüli államként – nem csatlakozott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályaihoz. A Szlovákiát képviselő Peter Kotlár a pozsonyi parlament egészségügy bizottsági ülésén azt mondta, hogy ő csak az „emberi jogokat és az ország szuverenitását” védte azzal, hogy elutasították a dokumentum alkalmazását. Kotlár azt is megismételte, hogy Szlovákiában egyébként sem volt covid-járvány.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.21. péntek, 18:00
Ferencz Orsolya
űrkutatásért felelős miniszteri biztos
Nyomott a hangulat Európa tőzsdéin

Nyomott a hangulat Európa tőzsdéin

Gazdasági adatok tekintetében ma a nemzetközi porondon fontos híreket tesznek közzé, jönnek ugyanis a júniusi BMI-k, amelyből friss képet kaphatunk az európai és a tengerentúli gazdaságok teljesítményéről - ezeknek akár a részvénypiaci hangulatra is lehet hatása. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel felemás hangulat látszott, ugyankcsak bizonytalanság figyelhető meg a kontinens vezető tőzsdéin.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×