INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

hosszú katinka

vizes-vb

budapest

Hosszú Katinka nem 60 millió forintot, hanem 25 milliót kap

InfoRádió

A BP2017 Nonprofit Kft. örömmel fogadta, hogy Hosszú Katinka a VB arcaként népszerűsíti az eseményt. A nyilvánosságra került összeget pontosítják.

„Hosszú Katinka olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar úszónővel a BP2017 Nkft. reklámfilmben való szereplésre, reklámfelületekhez kapcsolódó fotózásra, social felületeken való szereplésre, rendezvényeken való részvételre kötött szerződést. A sajtóban megjelent szerződéses összeg nem fedi a valóságot, a szerződés 25 millió forintról rendelkezik."

A BP2017 Nonprofit Kft. közleményében az alábbiak is olvashatók: örömmel fogadták, hogy Hosszú Katinka a VB arcaként népszerűsíti az eseményt.

Katinka lerántja a leplet

Hosszú Katinka két év után újra feltűnt a 2017-es világbajnokság reklámarcai között, és mint kiderült, csak Gyárfás Tamás miatt maradt távol az esemény támogatásától.

Vasárnap avatják fel a budapesti vizes-világbajnokság visszaszámláló óráját az Erzsébet téren, és a szerkezetről a leplet mások mellett Hosszú Katinka rántja majd le. Mindez azért érdekes, mert a háromszoros olimpiai bajnok úszónő 2015-ben épp a budapesti vizes világbajnokság első reklámfilmje okán veszett össze végleg Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség akkori vezetőjével, aki ingyen kérte szerepvállalásra.

További részletekről korábbi cikkünkben olvashat.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018