eur:
393.61
usd:
364.78
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Guardiola csapata még a negyeddöntőbe sem jutott be a BL-ben

Az AS Monaco hazai pályán 3-1-re legyőzte a Manchester Cityt, s idegenben szerzett több góljával továbbment a labdarúgó BL negyeddöntőjébe. Ugyancsak továbbjutott az Atlético. Mellettük versenyben van még a Real Madrid, a Barcelona, a Bayern, a Dortmund, a Juventus és a Leicester.

MONACO: A hazai csapatból hiányzik csípősérülése miatt a kolumbiai Radamel Falcao. Ez nagy hátrány a hercegség csapatának.

MADRID: A Leverkusen majdnem góllal nyitott, Kevin Volland alig tévesztett. 

MONACO: Máris gól! Kylian Mbappe, aki az első találkozó egyik meglepetésembere volt, egyet csökkentett a hátrányon. Tíz perc kellett hozzá. Monaco–Manchester City 1-0, összesítésben 4-5.

MONACO: Kylian Mbappe – kameruni apa és algériai anya 19 éves szupertehetséges gyermeke – újra a kapuba talált. Lesről. 

MONACO: Megvan a második monacói gól, ettől kezdve egy manchesteri találatig biztosan a hercegség csapata áll továbbjutásra. A brazil Fabinho, aki korábban a Real Madridban is játszott egy mérkőzést, egyébként négyszeres brazil válogatott – egyedül maradt, köszönte, kihasználta. Monaco–Manchester City 2-0, összesítésben 5-5, a Monaco áll továbbjutásra. 

MADRID: Még nincs gól, a Leverkusen próbálkozik, de a legnagyobb helyzet a hazaiak játékosa, Angel Correa előtt adódott. 

Félidő mindkét pályán. 

MONACO: Rákapcsolt a City, többet birtokolja a labdát. Raheem Sterling nagy helyzetet hagyott ki. 

MADRID: Griezmann első helyzete, kimaradt. 

MONACO: Most Sané ugrott ki, ez is helyzet volt. 

MONACO: Kun Agüero tiszta helyzete után Subasic tisztázott. Kicsit hasonlít a helyzet a manchesterihez, ahol a 60. perc környékén mintha elkészült volna a Monaco az erejével. 

MONACO: Megvan a Citynek kellő gól, Sterling lövését Subasic kitolta, de Sané az üres kapuba emelt. Monaco–Manchester City 2-1, összesítésben 5-6.

MONACO: Nagy fordulat, Bakayoko a kapuba fejelt. Monaco–Manchester City 3-1, összesítésben 6-6, megint a Monaco áll jobban.

Vége, a Monaco idegenben szerzett több góljával továbbjutott, s várhatja a pénteki sorsolást. Ugyancsak továbbjutott az Atlético Madrid, a spanyol csapat a mai 0-0 után 4-2-es összesítéssel ment tovább. 

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×