eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ki lesz a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya?

Cseh Sándor, a Szolnoki Dózsa-Közgép vízilabdacsapatának vezetőedzője szeretne a férfi válogatott szövetségi kapitánya lenni.

A szakember az M4 Sport Sportreggeli című műsorában szerdán elmondta: Kósz Zoltán korábbi válogatott kapussal dolgozna együtt, Kósznak a kapusedzőként és klubvezetőként felhalmozott tapasztalata a nemzeti csapat hasznára lehetne.

A kettős Szolnokon már együtt tevékenykedik, nyertek többek között bajnokságot, valamint Magyar Kupát, és az egy közös terv, hogy - kiegészülve más stábtagokkal - együtt vezetnék a válogatottat.

Cseh elmondta: őt megkérdezték, szeretne-e szövetségi kapitány lenni. Hozzátette: az majd eldől, hogy pályázat útján lesz-e kapitánya a válogatottnak, vagy pedig valakit kijelölnek.

A szövetség elnöksége csütörtökön tart ülést, és várhatóan ott dől el, milyen módon választanak szövetségi kapitányt.

Benedek Tibor a riói olimpián elért ötödik hely után jelezte, hogy a lejáró szerződése után nem pályázik a tisztségre. Ez azt jelenti, hogy a nemzeti csapattal 2013-ban világbajnok, 2014-ben Európa-bajnoki ezüstöt, 2016-ban pedig Eb-bronzérmet nyert kapitány - akinek december 31-ig szól a megbízatása - távozik posztjáról.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×